GTL-TAXI
Nationale Groepering van Ondernemingen met Taxi- en Locatievoertuigen met chauffeur

06/06/2023 - Brussel: Gewestelijk digitaal platform voor professionals in het Personenvervoer

Zij laat de professionals toe hun eigen gegevens  te beheren (beheer van chauffeurs, voertuigen, vignetten, vergunningen, enz.) 

De Directie Personenvervoer van Brussel Mobiliteit biedt een nieuw online platform aan professionals uit de sector voor het beheer van hun dossiers en administratieve procedures. Dit zal de snelheid en de kwaliteit van onze dienstverlening verder verbeteren.

Exploitanten van taxi's, bijzonder geregeld vervoer (BGV), gedeelde mobiliteit (freefloating), chauffeurs en kandidaat-chauffeurs, alle professionals van de sector personenvervoer in Brussel zullen binnenkort gebruik kunnen maken van een nieuw gewestelijk onlineplatform voor het beheer van hun dossiers. Deze nieuwe dienst is 24/7 toegankelijk en zal veel procedures vergemakkelijken die voorheen aan het loket werden uitgevoerd.

Dankzij dit nieuwe  platform dat gericht is op de klantenrelatie zullen de professionals uit de sector de gegevens met betrekking tot hun activiteit (beheer van chauffeurs, voertuigen, vignetten, vergunningen, enz.) kunnen beheren waar en wanneer ze maar willen, en online procedures kunnen uitvoeren die tot nu toe aan het loket moesten worden uitgevoerd, zoals het aanvragen van een bekwaamheidsattest.

Een syllabus (1.05 MB) als zelfopleidingsmateriaal is beschikbaar voor professionelen uit de sector in Brussel.

Hulp- en supportsessies voor het Gewestelijke Platform

Er worden momenteel en in de komende weken  hulp- en supportsessies voor het gebruik van dit platform georganiseerd voor taxivervoerders en chauffeurs die vragen of daar moeilijkheden mee hebben.

Let op: exploitanten/taxichauffeurs die zich willen registreren moeten de onderstaande syllabus hebben gelezen, al hebben ingelogd op het platform en de verschillende functies al hebben getest.

Hieronder vindt u de link naar het formulier waarmee u zich kunt inschrijven op de wachtlijst om deel te nemen aan een hulp- en supportsessie over het Gewestelijke Platform.
Wij zullen u opnieuw contacteren om de datum en het tijdstip van de volgende beschikbare sessie te bevestigen: Gewestelijk Platform - Hulp- en supportsessie - Wachtlijst | Framaforms.org

 U vindt hierbij meer informatie van Brussel Mobiliteit       

Top