GTL-TAXI
Nationale Groepering van Ondernemingen met Taxi- en Locatievoertuigen met chauffeur

08/06/2022 - TOMORROWLAND - Verandering! Dan toch GEEN standplaatsmachtigingen in Boom

Er komt in Boom een "Taxiparking" die door alle taxi's/straattaxi's met een Vlaamse vergunning kan gebruikt worden

Op vraag van de lokale politie zal er  niet gewerkt worden met tijdelijke standplaatsmachtigingen in Boom. Als Vlaamse taxi of straattaxi (vergunning IBP) heeft men dus  NIETS bijkomend nodig.  Deze exploitanten hoeven dus ook geen standplaatsmachtiging te betalen.

Zij die al een  aanvraag hebben ingediend en die reeds betaald hebben voor een standplaatsmachtig krijgen uiteraard hun geld terug gestort door de gemeente Boom.

Op de plaats van de gewone taxistandplaats  die altijd tijdens Tommorowland wordt gebruikt, komt vanaf dit jaar tijdens Tomorrowland een  zogenaamde Taxiparking/Taxiwachtzone die door alle taxi's/straattaxi's met een Vlaamse vergunning kan gebruikt worden (dus ook zonder taximeter en spoetnik)

Ter herinnering: 

Tomorrowland vindt plaats van 15 juli tot en met 17 juli 2022, van 22 juli tot en met 24 juli 2022 en van 29 juli tot en met 31 juli 2022. Vlakbij de ingang van het festival wordt zoals andere jaren een Kiss & Ride zone voorzien. Tomorrowland-bezoekers kunnen hier afgezet en opgehaald worden. Parkeren is niet toegestaan in deze zone.

We houden u op de hoogte moest er nog bijkomende informatie volgen.

Top