GTL-TAXI
Nationale Groepering van Ondernemingen met Taxi- en Locatievoertuigen met chauffeur

27/04/2023 - Brussel: Tijdelijke deactivering van online taxi-aanvraagformulieren

Aanvragen zullen vanaf 28/04 om 17:00 uur gedurende een tiental dagen onmogelijk zijn

De Brusselse Directie van het Bezoldigd Personenvervoer (Brussel Mobiliteit) laat weten dat haar nieuw internetplatform tijdelijk niet beschikbaar zal zijn. Om alle gegevens van de oude naar de nieuwe databank te kunnen migreren, zal elke nieuwe aanvraag via een online formulier (beschikbaar op de  website) vanaf vrijdag 28 april om 17.00 uur gedurende een tiental dagen onmogelijk zijn.

Op de website https://mobilite-mobiliteit.brussels/nl/mobiliteitsberoepen/bezoldigd-vervoer , kan u zien dat er een bericht is ingevoegd (in rood) in de betreffende tabbladen:

"Taxichauffeurs

"Taxi-uitbaters

"Registratie van een vergund voertuig".

" Vanaf vrijdag 28 april om 17 uur starten wij met het invoeren van een nieuw gewestelijk platform. Daarom is het tijdelijk onmogelijk om toegang te krijgen tot de aanvraagformulieren. Aanvragen zullen in de week van 8 mei weer mogelijk zijn via het nieuwe platform. Wij zullen dit communiceren via onze gebruikelijke kanalen."

Zodra het nieuwe platform operationeel is, zal de directie Betaald Personenvervoer u informeren en de praktische details meedelen.

Op 15 en 19 mei worden informatiebijeenkomsten georganiseerd voor de beroepsorganisaties, die er dan voor kunnen zorgen dat u de relevante informatie ontvangt.


Top